More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  4 pacienți infectați cu coronavirus sunt internați în spitalele din județ. La secția ATI Covid Suceava sunt 6 paturi libere

  Astăzi, 12.07.2021, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 23066 de persoane declarate vindecate.

  Total persoane vaccinate la nivelul județului Suceava: 89831, din care 79519 persoane cu rapel.

  La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 2 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externată 1 persoană.

  Din totalul celor 475 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 4 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19(forme medii), 8 pacienți sunt în zona tampon și 463 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

  Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 350 paturi libere, din care 81 pentru pacienți Covid-19,240 în sectorul non-Covid și 29 pentru zona tampon.

  La unitatea ATI sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid, sunt 31 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 25 pentru pacienții non- Covid.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 25 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat 1 pacient suspect, 1 loc fiind disponibil.

  La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

  La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

  La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

  La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

  Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 4 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 13.

  La nivelul județului sunt disponibile 162 locuri libere Covid și 44 locuri pentru zona tampon.

  Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

  Numărul total de persoane testate până în prezent este de 261946,în ultimele 24 de ore fiind testate 235 persoane.

  La data prezentului comunicat se află în carantină 1368 persoane, 148 intrate în ultimele 24 de ore.

  De asemenea, în izolare se află 3 persoane, din care 0 intrate în ultimele 24 de ore.         

  Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 110 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție iar 4 au câte un caz în evoluție.

  La data prezentului comunicat în județul Suceava sunt 4 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

  Activitățile Jandarmeriei Suceava au continuat în data de 11.07.2021, în acest sens, un număr de 30 efective de jandarmi fiind angrenate în 15 de acțiuni independente pe linia SARS-Cov 2. Rezultatele acestor misiuni de prevenție s-au materializat prin verificarea/legitimarea a 21 de persoane aflate în carantină la domiciliu și 43 operatori economici. Ca urmare a verificărilor s-au aplicat 0 sancțiuni contravenționale.

  Datele înscrise în prezentul comunicat sunt reieșite din situațiile oficiale întocmite și transmise de către instituțiile competente.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles