Ritmic Suceava

Transferul definitiv al lui Ianis Hagi a produs un val de încredere pe Ibrox Park cu nouă zile rămase până la închiderea perioadei de subscriere pentru sezonul viitor

Cei mai fideli suporteri ai lui Rangers rămân aproape de vicecampioana Scoţiei. Iar transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk i-a convins să creadă că echipa lui Steven Gerrard va putea opri hegemonia lui Celtic. Dovadă anunţul făcut de club că 32.000 de fani şi-au reînnoit deja abonamentele pentru sezonul viitor şi mai este timp până pe 30 iunie să o facă şi alţii: “E un răspuns fenomenal din partea susţinătorilor noştri, a căror loialitate depăşeşte standardele şi aşa ridicate. Îi asigurăm că facem toate eforturile să-i primim la stadion cât mai curând posibil şi în deplină siguranţă. Sperăm către sfârşitul lui august, dacă însă Guvernul va permite”.

Oficialii lui Rangers au îngheţat preţurile, în condiţiile coronacrizei, oferind şi o mai mare flexibilitate în a face plata abonamentelor pentru fanii ce au ales să nu mai ceară banii înapoi la partidele la care nu au asistat în sezonul terminat fără disputarea etapelor rămase. Scoţienii au achitat 3,5 milioane E în schimbul transferului lui Ianis (împrumutat iniţial cu drept de cumpărare), ce i-a convins prin prestaţiile lui remarcabile din 2020.

Sursa: GSP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here