More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  24 de ore de arest, pentru un individ rupt de beat, care s-a urcat fără permis pe o motocicletă pentru a-și plimba fiul, în vârstă de patru ani, pe raza localității Rădăuți

  Conform buletinului de analiză toxicologică emis de Serviciul de Medicină Legală Suceava, rezultă că Daniel Stratu avea o alcoolemie de 2,65 g/l alcool pur în sânge (prima probă), respectiv 2,54 g/l alcool pur în sânge (a doua probă), la data de 1 septembrie 2023, când a provocat un accident rutier pe raza localității Rădăuți.

  Astfel, la data de 13 septembrie 2023, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

  La data de 1 septembrie 2023, bărbatul a condus o motocicletă pe drumurile publice de pe raza municipiului Rădăuți fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul și având o alcoolemie foarte mare. Acesta a produs un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a minorului Nicolas S., în vârstă de patru ani, punând astfel în pericol atât viața sa, a fiului său, precum și a altor persoane.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles