FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

Conform buletinului de analiză toxicologică emis de Serviciul de Medicină Legală Suceava, rezultă că Daniel Stratu avea o alcoolemie de 2,65 g/l alcool pur în sânge (prima probă), respectiv 2,54 g/l alcool pur în sânge (a doua probă), la data de 1 septembrie 2023, când a provocat un accident rutier pe raza localității Rădăuți.

Astfel, la data de 13 septembrie 2023, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

La data de 1 septembrie 2023, bărbatul a condus o motocicletă pe drumurile publice de pe raza municipiului Rădăuți fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul și având o alcoolemie foarte mare. Acesta a produs un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a minorului Nicolas S., în vârstă de patru ani, punând astfel în pericol atât viața sa, a fiului său, precum și a altor persoane.