More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  20% dintre locuitorii Moscovei au fost testați pozitiv pentru anticorpi la Covid – 19 (INTERNAȚIONAL)

  Unul din cinci rezidenţi din Moscova a fost testat pozitiv pentru anticorpi la noul coronavirus, a anunţat vineri administraţia oraşului, relatează dpa.

  „În prezent, 19,9% dintre moscoviţi au anticorpi la coronavirus”, a declarat viceprimarul Anastasia Rakova, însărcinată cu politicile oraşului privind problemele de sănătate.

  Peste 90.000 dintre locuitorii Moscovei au fost testaţi pentru anticorpi ca parte a unui program lansat în capitala Rusiei pentru a determina nivelul epidemiei.

  Circa o treime dintre cei care au fost testaţi pozitiv pentru anticorpi i-ar fi dobândit în ultima lună, a spus Rakova.

  Moscova a ridicat măsurile de izolare în urmă cu trei săptămâni, menţionând o rată substanţial redusă a infecţiilor, după ce restricţii au fost instituite timp de două luni.

  „Practic, este posibil să spunem că 7% dintre moscoviţi au dobândit imunitate în ultima lună”, a declarat viceprimarul.

  Rusia a raportat peste 620.000 de cazuri de coronavirus, al treilea cel mai mare număr din lume după Statele Unite şi Brazilia.

  Sursa: Agerpres

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles