More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FCSB și-a găsit atacant pentru sezonul viitor (SPORT)

  Gigi Becali este în căutarea unui atacant pentru FCSB, toate acestea după ce Harlem Gnohere și-a reziliat contractul, iar patronul vicecampioanei României a negociat cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Marko Dugandizc prin intermediul ProSport.

  Valeriu Iftime i-a propus lui Gigi Becali să își îndrepte atenția către Marko Dugandizc și că așteaptă cel puțin un milion de euro pentru a-l lăsa pe atacantul de la Botoșani să plece la FCSB.

  „Gigi nu trebuie să caute pe afara vreun atacant, deoarece el se află aici în România. Este vorba de Marko Dugandzic. Dacă Gigi vrea sa câștige la anul campionatul, atunci e bine sa imi faca repede o ofertă, dar il anunț pe domnul Becali că discuția noastră va începe de la minimum 1 milion de euro. Nu are cum să spună că nu este fotbalist, deoarece dânsul nu are la echipă un atacant ca al meu. Acest atacant este exact ce ii trebuie domnului Becali. Acum rămâne de văzut dacă dânsul mai vrea să investească în transferuri. Bani sunt sigur că are, dar oare mai vrea să îi bage în fotbal?”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

  Răspunsul lui Gigi Becali nu s-a lăsat așteptat, iar latifundiarul din Pipera a recunoscut că Marko Dugandzic este un atacant interesat și că se va interesa în legătură cu el, dar că nu a făcut o ofertă pentru a-l aduce la FCSB.

  „Nu i-am făcut lui Iftime nicio ofertă pentru acest atacant, dar recunosc că este un atacant interesant. O să intreb în stanga și în dreapta despre el, dar nu am facut nicio ofertă. Vreau să fie foarte clar acest lucru. Văd că lui Iftime ii place să facă afaceri cu mine”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles