More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  15 pacienți cu coronavirus, în stare gravă, sunt internați în secția ATI a Spitalului Județean Suceava. Dintre aceștia nouă sunt ventilați

  Astăzi, 26.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.740 de persoane declarate vindecate.

  La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate.

  Din totalul celor 500 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 119 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 123 pacienți sunt în zona tampon și 258 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 119 pacienți diagnosticați Covid- 19, 73 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 31 forme ușoare, iar 15 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care șase sunt ventilați mecanic.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 50 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

  Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

  Numărul total de persoane testate până în prezent este de 31660 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 135 de persoane.

  Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 53 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 24 au câte un caz în evoluție, 26 au sub cinci cazuri în evoluție, 6 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles