More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Viorica Dăncilă îl acuză pe Liviu Dragnea: „Au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei şi graţierii” (POLITICĂ)

  Fostul premier Viorica Dăncilă susţine că Liviu Dragnea a făcut presiuni pe tema amnistiei şi graţierii, pe vremea când ea conducea Guvernul. „Timp de mai multe luni de zile au venit direct şi indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins”, spune Dăncilă.

  Fostul premier Viorica Dăncilă susţine, într-o postare făcută miercuri pe Facebook, că atât timp cât a condus Guvernul nu a dat nicio ordonanţă pe justiţie, lucru care l-a iritat pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD.

  „Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie! Şi nu am avut niciodată vreo iniţiativă pro-amnistie şi pro-graţiere! Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce ştiam sigur că e rău pentru ţară”, a scris Dăncilă pe reţeaua de socializare.

  Fostul premier confirmă faptul că Liviu Dragnea a făcut presiuni în acest sens.

  „Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei şi graţierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct şi indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins. Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri şi-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înţeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ţinut să onorez funcţia şi să-mi fac datoria faţă de români”, a mai scris Viorica Dăncilă.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles