Ștefan Voloșeniuc, bucovineanul care s-a remarcat în ultima perioadă drept o voce a românilor din diaspora, demonstrează prin fapte că vrea să se implice mai mult pentru a-și ajuta pe semenii. Astfel, acesta a luat decizia de a candida la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020 pentru funcția de senator al românilor din Diaspora.

Un prim pas a fost depunerea semnăturilor. Ștefan Voloșeniuc a reușit să adune 10.231 de semnături, urmând să candideze independent în circumscripția electorală nr.43 pentru cetățenii români cu domiciliu sau reședința în străinătate.

„Primul pas a fost făcut şi vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Greul de acum începe, dar sprijinul dumneavoastră îmi dă puterea să merg, nu mai departe, ci până la capăt. Eu sunt independent, nu dau socoteală nici unui partid. Când am promis ceva, nu am nevoie de aprobare <<de sus>>. Am promis că intru să lupt pentru noi toți şi mă țin de cuvânt. Vă aştept alături de mine!”, a transmis Ștefan Voloșeniuc.

Un alt aspect important pentru buna desfășurare a alegereilor parlamentare din 6 decembrie îl reprezintă, pentru românii care trăiesc în afara țării, înscrierea pentru votul prin corespondență.

În contextul problemelor provocate de pandemie, în mai multe state europene nu se va permite organizarea de secții de votare, astfel că singura variantă pentru a putea exercita acest drept rămâne votul prin corespondență.

Înscrierea se poate face direct pe site-ul www.votstrainatate.ro, până la data de 22 octombrie.

Primul pas a fost făcut şi vă mulțumesc tuturor pentru susținere.

Primul pas a fost făcut şi vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Greul de acum începe, dar sprijinul dumneavoastră îmi dă puterea să merg, nu mai departe, ci până la capăt. Eu sunt independent, nu dau socoteală nici unui partid. Când am promis ceva, nu am nevoie de aprobare "de sus". Am promis că intru să lupt pentru noi toți şi mă țin de cuvânt. Vă aştept alături de mine!

Publicată de Voloșeniuc Ștefan pe Marţi, 6 octombrie 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here