Ritmic Suceava

Ștefan Voloșeniuc, candidat independent la funcția de Senator de Diaspora, a fost astăzi alături de frații de peste Prut, în ziua în care aceștia și-au ales noul președinte. Ștefan Voloșeniuc a rămas surprins de numărul mare de moldoveni din Diaspora, care s-a prezentat la urne, încă de la primele ore ale dimineții.

Moldovenii din Londra au format cozi pe sute de metri din dorința de a produce o schimbare și a o vota pe Maia Sandu, candidatul proeuropean care a și câștigat alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Românii de peste Prut nu s-au lăsat intimidați nici de ploaie nici de lockdown, dorința de a avea o țară civilizață și un trai cel puțin decent, i-a făcut să iasă cu mic cu mare și să-și exercite dreptul de vot.

Ștefan Voloșeniuc îi îndeamnă și pe români să aibă aceeași atitudine și să se prezinte în număr cât mai mare la alegerile parlamentare din 5 și 6 decembrie 2020.

„Dacă Marele și Sfântul voievod Ștefan s-ar fi aflat astăzi printre noi, cu siguranță ar fi fost mândru să-și vadă oastea fraților moldoveni din Basarabia. Să le vadă speranța din priviri și îndârjirea cu care au înfruntat și ploaia, și frigul, știind că doar implicarea și votul fiecăruia dintre ei poate aduce un viitor mai bun pentru patria mamă. Dezamăgiri s-au adunat multe, scuze putem invoca oricând, dar nimic nu se câștigă fără luptă. Pe 5 și 6 decembrie, îmi doresc să urmăm exemplul dat de frații noștri de peste Prut. Cu aceeași speranță și îndârjire, să rupem lanțurile și să deschidem porțile pentru o Diasporă Unită, Puternică și Respectată! Parlamentari independenți ai Diasporei, un partid puternic al Diasporei, o mai bună reprezentare a milioanelor de români din afara granițelor și ajutor pentru Patria mamă. Acesta este drumul pe care trebuie să mergem. Privind încă o dată la îndârjirea fraților moldoveni, mă gândesc că marele voievod Ștefan poate chiar a fost, astăzi, printre noi”, a declarat Ștefan Voloșeniuc, candidat independent la funcția de Senator de Diaspora la alegerile parlamentare din 5 și 6 decembrie 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here