More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Ștefan Mandachi pregătește lansarea filmului 30 de ani și 15 minute

  Ștefan Mandachi anunță că pregătește lansarea filmului 30 de ani și 15 minute.

  „15 luni de muncă enormă și neîntreruptă, cu multe sacrificii! (Unii poate credeau că am uitat de autostrăzi).

  Am pus cap la cap frânturi de realități. Am adus date concrete, am înregistrat voci puternice care zugrăvesc masacrul ce se petreze zilnic pe șoselele României.

  Am expus povestea familiilor a căror unică alinare este să-și plângă morții prin cimitire. (Și în România se moare mult prea mult pe străzi). Am creionat imaginea unei țări aflate pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește kilometrii de autostradă, dar pe primul loc la numărul de morți în accidente rutiere. Le-am adunat pe toate într-un film documentar de lungmetraj ”30 de ani si 15 minute”, realizat din fonduri proprii, fără nicio finanțare din exterior!

  Suntem mândri de munca noastră și recunoscători tuturor celor care au ales să ne fie alături și să contribuie la radiografierea unei situații care nu mai poate continua! (Da, inclusiv politicienilor care mi-au acordat interviu! Nu toți au avut acest curaj și mulți s-au fofilat).

  Nu mai putem asista indiferenți, circulând pe marginea gropii!

  În curând ne vedem în cinematografe. Până atunci, vă prezint teaser-ul documentarului. Moment de reflecție si de luat atitudine. Nu întâmplător am ales ziua simbol de 15, ora 15:15, pentru a împărtăși cu voi bucuria finalizării acestui proiect de suflet la care lucrez pătimaș.

  Foarte important: avem nevoie să ne susții pe pagina oficială a filmului 30/15”, a anunțat Ștefan Mandachi.

  15 luni de muncă enormă și neîntreruptă, cu multe sacrificii! (Unii poate credeau că am uitat de autostrăzi).Am pus cap la cap frânturi de realități. Am adus date concrete, am înregistrat voci puternice care zugrăvesc masacrul ce se petreze zilnic pe șoselele României. Am expus povestea familiilor a căror unică alinare este să-și plângă morții prin cimitire. (Și în România se moare mult prea mult pe străzi). Am creionat imaginea unei țări aflate pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește kilometrii de autostradă, dar pe primul loc la numărul de morți în accidente rutiere. Le-am adunat pe toate într-un film documentar de lungmetraj ”30 de ani si 15 minute”, realizat din fonduri proprii, fără nicio finanțare din exterior! Suntem mândri de munca noastră și recunoscători tuturor celor care au ales să ne fie alături și să contribuie la radiografierea unei situații care nu mai poate continua! (Da, inclusiv politicienilor care mi-au acordat interviu! Nu toți au avut acest curaj și mulți s-au fofilat).Nu mai putem asista indiferenți, circulând pe marginea gropii!În curând ne vedem în cinematografe. Până atunci, vă prezint teaser-ul documentarului. Moment de reflecție si de luat atitudine. Nu întâmplător am ales ziua simbol de 15, ora 15:15, pentru a împărtăși cu voi bucuria finalizării acestui proiect de suflet la care lucrez pătimaș. Foarte important: avem nevoie să ne susții pe pagina oficială a filmului 30/15#30deanisi15minute #mandachifilms #documentar #șîeu

  Publicată de Ștefan Mandachi pe Miercuri, 15 iulie 2020

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles