More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Șoseaua de centură a Rădăuțiului va fi finalizată anul acesta: „Dacă finalizați lucrările, noi vom plăti anul acesta”

  Șoseaua de centură a municipiului Rădăuți va fi finalizată anul acesta. Premierul României Ludovic Orban, ministrul transporturilor, Lucian Bode, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur au inspectat, astăzi, lucrările la centura Rădăuților pentru a vedea stadiul acestora, dar și dacă investiția poate fi terminată în acest an.

  În cadrul discuțiilor, un reprezentant al companiei UMB Spedition, constructorul care realizează investiția, le-a apus oficialilor guvernamentali că dacă va exista finanțare și vremea va fi favorabilă, centura din Rădăuți poate fi terminată până la sfârșitul anului. El a precizat ca stadiul financiar al investiției, adică plățile efectuate, este de circa 56%, iar stadiul fizic al lucrărilor este de 74%.

  Premierul Orban la Rădăuți

  Publicată de Live Nord Est pe Sâmbătă, 20 iunie 2020

  La rândul sau, ministrul transporturilor a spus ca pentru șoseaua de centură din Rădăuți există finanțare asigurată, din fonduri europene nerambursabile.

  „Dacă finalizați lucrările, noi vom plăti anul acesta”, a transmis ministrul constructorului.

  Sursa: Svnews

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles