More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO FOTO Un sălbatic din Burla a fost reținut de polițiști după ce a bătut o oaie

  La data de 1 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor – IPJ Suceava au finalizat verificările cu privire în legătură cu un caz de cruzime față de animale, un bărbat fiind reținut pentru rănirea cu intenție a unei oi.

  Astfel, în urma probatoriului administrat, prin ordonanța din data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor – IPJ Suceava au dispus, iar procurorul de caz a confirmat, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un bărbat de 31 de ani, din comuna Burla, pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, constând în aceea că în cursul lunii august al anului 2022, în jurul orei 04.00 dimineața, a rănit cu intenție, izbind de pământ iar ulterior lovind cu pumnii și picioarele de nenumărate ori, o oaie.

  De asemenea, la data de 1 aprilie 2024, în urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Suceava, s-a dispus măsura reținerii bărbatului de 31 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

  Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor urmează a continua cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca după definitivarea acestora să fie dispusă soluție procedurală corespunzătoare.

  Reamintim că în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2006 republicată privind protecția animalelor relele tratamente sau agresiunile împotriva animalelor se pedepsesc inclusiv cu închisoarea.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles