More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO FOTO Captură impresionantă de țigări de contrabandă. Polițiștii de frontieră au pus mâna și pe două mașini folosite la activitatea infracțională

  Luni, 20 iulie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au desfășurat o acțiune pentru combaterea contrabandei cu produse accizabile din tutun. În jurul orei 04.00, colegii noștri au descoperit, pe raza localității Brodina, la aproximativ 5 kilometri de linia de frontieră spre interior, un autoturism marca Audi A6, fără plăcuțe de înmatriculare, abandonat. În mașină puteau fi observate colete voluminoase, specifice baxurilor cu țigări de contrabandă.

  În continuarea cercetării zonei, polițiștii de frontieră au descoperit, în garajul unei case aflate în construcție, o altă mașină – marca Mitsubishi – cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, plină cu colete cu țigări.

  Cele două mașini au fost transportate la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea totală de 31.486 pachete cu țigări, de diferite mărci și proveniență – 10.400 pachete în autoturismul Audi A6 și 20.996 pachete cu țigări în Mitsubishi. Țigările, în valoare totală de 368.386 lei, și mașinile, ambele în valoare de 10.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul serviciului până la finalizarea cercetărilor.

  În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă şi identificare a tuturor persoanelor implicate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles