More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO FOTO Antreprenoarea Alexandra Harja Samsonescu s-a alăturat echipei PNL care îl sprijină pe Lucian Harșovschi în lupta pentru funcția de primar al municipiului Suceava

  Alexandra Harja Samsonescu este una dintre cele mai tinere și ambițioase antreprenoare din Suceava. Ea a luat decizia de a se implica mai activ în viitorul orașului și din calitatea de consilier local al municipiului Suceava, iar astăzi a hotărât să se alăture echipei PNL Suceava, întrucât simte că aceasta este echipa în cadrul căreia poate ajuta comunitatea să prospere și să se dezvolte.

  „Motivele care m-au determinat sunt clare, îmi plac dinamismul și energia cu care echipa PNL își realizează proiectele, împărtășesc valori fundamentale comune, precum modernizarea Sucevei și totodată susținere tinerilor și astfel consider că împreună putem continua dezvoltarea municipiului Suceava!”, a declarat Alexandra Harja Samsonescu.

  „Bine ai venit în echipă, Alexandra! Suceava întinerește, cu voi și prin voi!”, a transmis Lucian Harșovschi, candidatul PNL la Primăria Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles