More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Fernando din Mitocu Dragomirnei a furat mașina mamei cu care a distrus o troiță

  La data de 20 noiembrie 2023, la ora 10.00, polițiștii au fost anunțați despre faptul că pe drumul comunal denumit strada Fântâna Doamnei din satul Dragomirna, comuna Mitocu Dragomirnei, s-a produs un accident rezultat doar cu pagube materiale.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că Anișoara Z. locuiește cu cei doi fii ai săi, Fernando Z. și Beniamin Z. în comuna Mitocu Dragomirnei, femeia deținând un autoturism Volkswagen Passat.

  La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 01.20, Fernando Z., de 17 ani, a furat mașina mamei sale și a condus-o pe raza comunei, avându-l ca pasager pe Claudiu B., de 15 ani, localnic.

  La un moment dat, când a ajuns pe strada Fântâna Doamnei din satul Dragomirna, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit o troiță de la intersecția cu strada Pinului.

  Agenții au stabilit că Fernando Z. nu are permis de conducere.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furtul în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles