More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Individul care a dat un jaf la un amanet din cartierul George Enescu a fost condamnat la trei ani de închisoare

  Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe inculpatul Ionuț Curelaru, de 25 de ani, din comuna Stulpicani, la trei ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

  Individul a fost găsit la domiciliu, fiind preluat de un echipaj de poliție și transportat la Penitenciarul Botoșani în vederea executării pedepsei.

  La data de 19 decembrie 2022, la ora 11.28, o angajată de la un amanet din cartierul George Enescu, municipiul Suceava, a reclamat prin 112 faptul că un individ a amenințat-o cu un cuțit și a furat mai multe bijuterii din aur.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că, la data de 19 decembrie 2022, în jurul orei 11.20, un tânăr a pătruns în incinta amanetului, s-a uitat la mai multe bunuri expuse în vitrine, după care i-a cerut angajatei ajutorul. Când femeia a părăsit cabina securizată, individul a scos un cuțit și a amenințat-o, ocazie cu care a furat 11 lănțișoare din aur, după care a fugit de la fața locului.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

  Anchetatorii au stabilit că autorul jafului este Ionuț Curelaru, care a amanetat 9 lănțișoare din aur pentru care a primit suma de circa 9.000 de lei de la un alt amanet din apropiere.

  Ionuț Curelaru a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles