More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Vară fierbinte pe piața transferurilor din Europa (SPORT)

  După Arthur la Juve şi Pjanic la Barca, Bayern dă lovitura pe piaţa transferurilor.

  Leroy Sane (24 de ani) va fi prezentat oficial la Bayern Munchen în scurt timp, după ce bavarezii au bătut palma cu Manchester City în privinţa transferului, anunţă Sky Sports.

  Afacerea se ridică la 54,8 milioane de lire sterline, anunţă sursa citată. Campioana Germaniei va plăti iniţial 44,7 milioane de lire sterline, restul sumei reprezentând bonusuri de performanţă

  Leroy Sane (24 de ani) a fost cumpărat de Manchester City de la Schalke în 2016, pentru 37 de milioane de lire sterline. El a câştigat două titluri de campion cu „cetăţenii”.

  La un moment dat, ajunsese un jucător-cheie pentru formaţia lui Guardiola, însă accidentările l-au scos din circuit.

  Sane, al cărui contract cu City urma să expire în 2021, a refuzat prelungirea înţelegerii şi a bătut palma cu Bayern Munchen, grupare la care va fi prezentat oficial în scurt timp. Va semna un contract pe 5 ani şi va avea un salariu fabulos la Bayern: 20 de milioane de lire pe an.

  „Sane va merge în Germania în următoarele 24 de ore pentru ca transferul să fie perfectat”, scriu cei de la Sky Sports.

  Manchester City avea şi opţiunea să-l mai păstreze un an pe Sane, însă conducerea clubului a considerat că ar fi fost o decizie contraproductivă în aceste condiţii, astfel că a fost de acord să-l lase să plece.

  52 de goluri în 192 de partide a reuşit Sane pentru Manchester City, iar acum va reveni în Bundesliga, după un sezon în care a bifat doar 3 partide din cauza unei grave accidentări la genunchi, din august 2019.

  Sursa: Digisport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles