FOTO BZI
Ritmic Suceava

La 17.07.2020, orele 20.20, echipajul din cadrul SPR 11 Pojorîta, în timp ce se deplasa pe DJ 175 direcţia de deplasare comuna Fundu Moldovei – comuna Breaza, pe raza satului Colacu, au observat în faţa lor un autoturism cum a intrat în şanţul de pe parte dreaptă, a revenit pe partea carosabilă, circulând haotic pe contrasens. Au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului în cauză nu s-a conformat, continuându-şi deplasare spre comuna Breaza.

Având în vedere acestea, echipajul de poliţie a procedat la urmărirea și blocarea forțată a autoturismului Honda. S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, stabilindu-se că este un bărbat, de 48 de ani, din comuna Fundu Moldovei, ce emana halenă alcoolică.

În continuare echipajul din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc au procedat la testarea cu aparatul  etilotest a bărbatului, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acestuia i s-a recoltat două mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here