Ritmic Suceava

UPDATE5: În jurul orei 17.40, trupul neînsuflețit al tănărului care s-a înecat în acumularea de la Lipoveni a fost recuperat. Acesta va fi predat organelor abilitate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!


UPDATE4: Tănărul dispărut în acumularea de la Lipoveni încă nu a fost găsit nici după cea de-a treia zi de căutări. Misiunea de căutare va fi reluată mâine dimineață.


UPDATE3: Tănărul dispărut în acumularea de la Lipoveni încă nu a fost găsit. Misiunea de căutare va fi reluată mâine dimineață.


UPDATE2: În această dimineață au fost reluate căutările tânărului de 18 ani înecat în iazul Lipoveni. Căutările sunt efectuate, atât cu bărcile dotate cu accesorii specifice și sonare, cât și cu echipe de scafandri (5 scafandri de la ISU Suceava, ISU Iași și ISU Neamț).


UPDATE1: Odată cu lăsarea întunericului, căutarile s-au oprit, și vor fi reluate mâine dimineață.

Au intervenit cu trei bărci pneumatice, cu accesorii specifice, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Suceava și de la SVSU Mitocul Dragomirnei. De asemenea, au fost chemate în sprijin și alte două echipaje cu bărci pneumatice de la subunitățile din Rădăuți și din Fălticeni. La fața locului se află și un echipaj SMURD.


Astăzi, în jurul orei 18.00, prin 112 s-a anunțat faptul că un tânăr de aproximativ 18 ani s-a răsturnat cu un caiac în iazul Lipoveni de pe raza comunei Mitocu Dragomirnei și nu a mai ieșit din apă.

La fața locului s-au deplasat pompierii, care au început căutările.

Vom reveni cu detalii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here