More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr fără permis de conducere a intrat cu mașina într-un cap de pod, la Zamostea

  La 29.07.2020, ora 11.00, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au identificat pe DC36A, pe raza satului Zamostea, un autoturism care a suferit avarii în urma coliziunii  cu un podeț de beton.

  În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 11.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.C.36A din localitate, un localnic de 22 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a virat stânga, a ieşit în afara părții carosabile și  a lovit un cap de pod din fața unui imobil, rezultând doar pagube materiale.

  Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 22 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul are asigurarea obligatorie expirată din 12.05.2020, astfel reținându-se plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, conducătorul auto fiind sancționat contravențional.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles