FOTO Ilustrativ

La 13.10.2021, la ora 14.03, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin intermediul 112 de către Ioan C., de 22 de ani, din comuna Sucevița,  cu privire la faptul că i-a fost distrusă luneta de la autoturism.

Ioan C. din comuna Sucevița, este posesorul unui autoturism Volkswagen Golf.

Întrucât muncește la SC VOIEVOD SRL, din satul Voievodeasa, din comuna Sucevița, în dimineata de 13.10.2021, în jurul orelor 08.00, acesta a parcat autoturismul mai sus menționat în parcarea societății.

Pe parcursul zilei, Ioan C. a avut un conflict spontan la locul de muncă cu Petru P., de 24 de ani, din aceeași localitate, acesta din urmă transmițându-i diferite amenințări.

În jurul orelor 13.00, Ioan C. a fost înștiințat de către un alt angajat, că luneta autoturismului i-a fost distrusă.

Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a constatat faptul că luneta autoturismului a fost distrusă cu o piatră, obiectul contondent fiind identificat în interior.

Tot cu această ocazie, au fost vizualizate înregistrările video surprinse pe camerele de supraveghere instalate la sediul societății, iar în jurul orelor 14.00, se observă momentul în care Petru P. provoacă distrugeri autoturismului Volkswagen Golf.

Având în vedere aceste aspecte și întrucât Petru P. este cunoscut în localitate că are afecțiuni psihice, s-a solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță, în vederea transportării acestuia, la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni din municipiul Suceava.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 500 lei.

În cauză urmează a se efectua cercetări față de Petru P. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here