FOTO Ilustrativ

La 13.10.2021, la ora 12.25, lucrătorii Secției 13 de Poliție Rurală Bălcăuți aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Grămești, au oprit pentru control autoturismul Audi A6 care circula pe drumul comunal neclasificat, dinspre centrul localității Grămești, spre râul Siret.        

S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, conducătoarea auto conformându-se, iar în continuare, după declinarea calității, organele de poliție i-au solicitat conducătoarei auto documentele personale și ale autoturismului condus.

S-a procedat la identificarea acesteia, stabilind că se numește Mihaela G., de 30 ani, domiciliată în sat Galeri, județul Bacău, cu reședința stabilită în sat Grămești, comuna Grămești.

Conducătoarea auto a înmânat pentru control cartea de identitate, precum și certificatul de înmatriculare și polița RCA ale autoturismului condus, declarând faptul că nu este posesoare de permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În urma verificării efectuate în baza de date a evidenței deținătorilor de permise de conducere, s-a constatat faptul că Mihaela G. nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie auto.       

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here