More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr din Preutești care a tâlhărit un bărbat în stațiunea Mamaia a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare

  Curtea de Apel Constanța l-a condamnat la doi ani de închisoare pe inculpatul Sergiu – Nicolae Dănilă, de 22 de ani, din satul Arghira, comuna Preutești, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

  Tânărul a fost găsit la domiciliu de către polițiști, fiind preluat de un echipaj și transportat la Penitenciarul Botoșani în vederea executării pedepsei.

  În seara zilei de 15 mai 2022, în jurul orei 22.40, Sergiu – Nicolae Dănilă și Dumitru Laurențiu Acatincăi au sustras, prin violență, telefonul mobil aparținând unui bărbat, de 48 de ani, în timp ce acesta se afla în stațiunea Mamaia.

  Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 17 mai, au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Magistrații Judecătoriei Constanța au eliberat pe numele lor mandate pentru 30 de zile.

  Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles