FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 03.07.2021, la ora 13.31, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin 112 de către Marcel C., de 53 ani, din comuna Adâncata, despre faptul că atât el cât și soția sa au fost agresați fizic de către fiul lor Petrică C., de 25 ani, din comuna Adâncata.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 03.07.2021, la ora 13.00, în timp ce Doina C. se afla singură acasă, la locuința sa a venit fiul Petrică C.. Între cei doi a avut loc o discuție în contradictoriu legată de unele neînțelegeri mai vechi, ocazie cu care Petrică C. a lovit-o pe mama sa de două ori cu palmele peste față.

La scurt timp, la locuință a venit și Marcel C., care a avut de asemenea o discuție în contradictoriu cu fiul său Petrică C.. Pe fondul neînțelegerilor, Petrică C. l-a împins pe tatăl său.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Persoanele vătămate nu solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu, motivând faptul că fiul lor locuiește efectiv în municipiul Suceava și și-a luat angajamentul față de aceștia că nu îi va mai deranja. Audiate fiind în calitate de persoane vătămate, Marcel C. și Doina C. și-au retras plângerea penală depusă inițial față de fiul lor Petrică C. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie.

Totodată, acestora le-a fost înmânată o cerere privind emiterea ordinului de protecție.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”. Petrică C. a fost sancționat contravențional conform prev. Lg. 61/1991 cu amendă de 1.000 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here