More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr beat și fără permis din Ciocănești a fost reținut de polițiști după ce s-a proptit cu mașina în gardul unei case

  La data de 19 noiembrie 2023, în jurul orei 15.00, Ionel H., de 20 de ani, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Polo pe DN 18, pe raza satului Botoș, comuna Ciocănești, a distrus un gard.

  Acesta a precizat că mașina îi aparține lui Ștefănel C., de 19 ani, localnic, care era și el în vehicul în momentul impactului.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că Ionel H. nu are permis de conducere. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

  Ionel H. a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și încredințarea unui vehicul spre a fi condus unei persoane care nu posedă permis.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles