More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Tamponare produsă în parcarea de la Shopping City Suceava de un individ ce a refuzat să fie testat cu drugtestul

  La data de 19 noiembrie 2023, în jurul orei 10.00, Costică T., de 56 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost implicat într-o tamponare în parcarea de la Shopping City, iar celălalt șofer este beat și încearcă să fugă de la locul faptei.

  Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului reușind să-l imobilizeze pe Alexandru M., de 36 de ani, localnic.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că individul conducea un autoturism Volkswagen Sharan pe care l-a abandonat în parcare după producerea tamponării, încercând să fugă de la fața locului.

  Agenții au încercat să-l testeze cu aparatul etilotest pe bărbat, însă fără succes, acesta refuzând testarea cu drugtestul. Ulterior, a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină pentru stabilirea substanțelor consumate.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles