FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 17.11.2020, în jurul orei 12.50, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului a oprit pentru control pe Bulevardul Bucovina autoturismul Seat Alhambrala volanul căruia se afla un tânăr, de 21 ani, din comuna Valea Moldovei.

S-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date aparţinând Poliţiei Române, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesat nu figurează ca deţinând permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule.

Conducătorul auto a prezentat un permis de conducere, cu valabilitate din 13.06.2019 până la 13.06.2029, existând suspiciuni rezonabile că acest permis de conducere nu este autentic, astfel că tânărul nu ar deţine permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Organele de cercetare ale poliţiei judiciare au luat faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore, cel în cauză fiind condus şi introdus în arestul IPJ Suceava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here