Ritmic Suceava

La data de 24.09.2021, la ora 23.58, prin 112 s-a sesizat faptul că pe strada Vasile Bumbac din municipiul Suceava, lângă sediul RCS&RDS, șoferul unui autoturism Mercedes-Benz este posibil să fie băut.

Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat Gheorghe S., vizibil sub influența băuturilor alcoolice, conducător al autoturismului marca Mercedes-Benz, care prezenta avarii în partea din față.

Cu ocazia verificării lui Gheorghe S. în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere reținut, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat în perioada 08.09.2021 – 06.12.2021.

Având în vedere aspectele de mai sus, la fața locului s-a solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv indicând valoarea de 1,03 mg/litru pur în aerul expirat.

Sus-numitul a fost transportat cu autospeciala de poliție la UPU Suceava, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Odată ajuns la UPU Suceava, Gheorghe S. a devenit agitat, a adoptat un comportament deviant, motiv pentru care s-a folosit forța împotriva sa și a fost încătușat. De asemenea sus-numitul a refuzat colaborarea cu organele de poliție și cu cadrele medicale, a refuzat efectuarea examenului clinic și prelevarea de probe biologice de sânge.

Având în vedere că Gheorghe S. a continuat să aibă un comportament violent, agitat fizic și verbal, a refuzat colaborarea cu organele de poliție și personalul medical al Spitalului Județean Suceava, a fost solicitat un consult medical psihiatric, iar ulterior a fost acceptată internarea acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni, cadrele medicale dându-și acordul în acest sens.

Împotriva sus numitului s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge” și „conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here