More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un sucevean condamnat la închisoare pentru că a condus fără permis a fost prins de polițiștii de frontieră

  În dimineața zilei de 24 martie a.c., în jurul orei 07.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în județul Suceava.

  Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 22 martie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

  Judecătoria Suceava a dispus o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de un an și 10 luni, pentru săvârșirea de infracţiuni la regimul circulației (conducere fără permis).

  Suceveanul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles