FOTO Ilustrativ

La 12.10.2021, în jurul orei 21.10, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost sesizaţi despre faptul că, la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, s-a  prezentat o persoană care a declarat faptul că a fost victima unui eveniment rutier în calitate de pieton.

Polițiștii au stabilit că, la 12.10.2021, în jurul orei 13.10, Mircea B., de 63 de ani, din comuna Păltinoasa, a condus autoturismul Audi, în parcarea magazinului SC GHECRISPOL SRL din localitatea Capu Codrului și a efectuat manevra de mers către înapoi, fără a se asigura corespunzător, astfel că a lovit-o cu partea din spate autovehiculului pe minora Lavinia N., de 12 ani, din comuna Păltinoasa. După producerea accidentului de circulație conducătorul autoturismului marca Audi deși a luat la cunoștință despre această situație, a discutat cu minora și a plecat de la fața locului fără a anunța organele de poliție.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a Laviniei N., pieton, care la ora 21.00 s-a prezentat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie ușoară gleznă stângă”. Nu a rămas internată.

În urma verificărilor și a investigațiilor efectuate, Mircea B. a fost identificat la orele 21.20, ocazie cu care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here