FOTO Ilustrativ

La 12.10.2021, la ora 15.00, IPJ Suceava a fost sesizat despre faptul că la secția UPU a Spitalului Județean Suceava, s-a prezentat Iuliana G., de 34 ani, din municipiul Suceava, care a acuzat dureri, ca urmare a unui accident rutier soldat cu pagube materiale, în ziua de 10.10.2021 în localitatea Plopeni, aceasta fiind pasageră într-un autoturism.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la de 10.10.2021, la ora 15.00, Maria A., de 47 ani, din municipiul Suceava, conducând autoturismul BMW pe raza oraşului Salcea, sat Plopeni, având direcţia de deplasare dinspre Suceava către Botoșani, pe DN29, nu a păstrat o distant corespunzătoare în mers fata de auto Opel care circula în fața sa, intrând în coliziune fata în spate cu acesta. În urma impactului auto Opel sus menționat a fost proiecta în auto Audi.

Cu ocazia verificărilor efectuate la Spitalul Județean Suceava s-a constatat că Iuliana G. a fost pasager în auto Audi, și deși inițial a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, ulterior s-a prezentat la spital. Aceasta nu a rămas internata in spital și nu i s-a prescris niciun tratament.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here