More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un șofer de la Spitalul Județean Suceava a sunat la 112 după ce a căzut pe scările instituției medicale și s-a lovit la cap

  La 21.08.2020, ora 13.54, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, despre faptul că un bărbat, de 41 ani, din municipiul Suceava, angajat al Spitalului Județean Suceava, a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

  În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul este angajat al Spitalul Județean Suceava, ca șofer.

  În 21.08.2020, ora 13.30, aflându-se în timpul programului de muncă, respectiv 07.30 – 19.30 și transportând din blocul alimentar două cutii cu caserole cu mâncare pentru a le încărca în autoturismul de serviciu, urmând a le duce în incinta Secției de Boli Infecțioase, în timp ce cobora treptele, a alunecat și a căzut, lovindu-se în zona capului și la nivelul corpului.

  Întrucât resimțea dureri la nivelul capului și a gâtului, în zona cervicală, susnumitul a apelat 112, solicitând ajutor. Un echipaj medical l-a preluat și l-a transportat la secția UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticat inițial cu „policontuzie prin cădere accidentală de la înălțimea de aproximativ 1 m și TCC nivel 0, fără pierderea cunoștinței”, urmând să fie supus și altor investigații medicale. Nicolae Ioan nu a putut fi audiat cu privire la evenimentul produs,  fiind în continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles