Ritmic Suceava

La 21.08.2020, ora 13.54, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, despre faptul că un bărbat, de 41 ani, din municipiul Suceava, angajat al Spitalului Județean Suceava, a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul este angajat al Spitalul Județean Suceava, ca șofer.

În 21.08.2020, ora 13.30, aflându-se în timpul programului de muncă, respectiv 07.30 – 19.30 și transportând din blocul alimentar două cutii cu caserole cu mâncare pentru a le încărca în autoturismul de serviciu, urmând a le duce în incinta Secției de Boli Infecțioase, în timp ce cobora treptele, a alunecat și a căzut, lovindu-se în zona capului și la nivelul corpului.

Întrucât resimțea dureri la nivelul capului și a gâtului, în zona cervicală, susnumitul a apelat 112, solicitând ajutor. Un echipaj medical l-a preluat și l-a transportat la secția UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticat inițial cu „policontuzie prin cădere accidentală de la înălțimea de aproximativ 1 m și TCC nivel 0, fără pierderea cunoștinței”, urmând să fie supus și altor investigații medicale. Nicolae Ioan nu a putut fi audiat cu privire la evenimentul produs,  fiind în continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here