More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un șofer care a adormit la volan s-a oprit cu mașina în copacii de pe marginea drumului

  La 04.07.2020, în jurul orei 03.30, un bărbat, de 33 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea autoutilitara, în care se afla singur, pe DN 17A în satul Ciumârna, comunaVatra Moldoviței spre comuna Sucevița, la un moment dat din cauza oboselii a adormit la volan, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă prin partea stângă având în vedere direcția de deplasare intrând în coliziune cu arborii de origine rășinoase.

  În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticat cu contuzie cot stâng, contuzie genunchi stâng, contuzie antebraț drept, plagă cot drept.

  Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles