FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 20.07.2021, polițiștiidin cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, aflați în serviciul de patrulare pe raza secției, au fost sesizați la ora 16.38 prin 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Boroaia, a avut loc o tamponare.

La sosirea la faţa locului a fost identificat apelantul în persoana lui Cătălin P., din comuna Boroaia, care a relatat că, în jurul orei 16.00, avea parcat autoturismul VW Passat, în centrul localităţii Boroaia, la intrarea pe un drum comunal, iar la un moment dat a observat că la volanul unui alt autoturism, marca Opel, a urcat Alexandru D., de 31 ani, din aceeaşi localitate, care imediat ce s-a pus în mişcare, i-a provocat avarii uşoare în partea din faţă a autoturismului.

În urma produceri evenimentului nu au rezultat victime omenești.

La faţa locului a fost identificat şi Alexandru D., care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul municipal Fălticeni în vedere recoltării de probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here