FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 24.11.2021, la ora 14.28, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 de către Andrei G. cu privire la faptul că în urmă cu puțin timp, în timp ce tranzita localitatea Gulia, oraș Dolhasca, un autoturism a intrat în coliziune cu platforma pe care acesta o tracta.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat ambii șoferi implicați în accident, ocazie cu care au stabilit faptul că Cristi C., din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul, din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu platforma autoturismului condus de către Andrei G..

S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest al ambilor șoferi implicați, ocazie cu care Andrei G. avea o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar Cristi C. o valoare de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vederea alcoolemia rezultată în urma testării a lui Cristi C., acesta a fost condus la sediul Spitalului Municipal Fălticeni pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here