FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 24.11.2021, la ora 19.40, Alexandru B. a sesizat  prin 112 Poliția Municipiului Rădăuți cu privire la faptul că autovehiculul VW Golf IV, an fabricație 2000, i-a fost din nou sustras de persoane necunoscute.

Autoturismul a fost dat în atenția patrulelor din serviciu din arondarea Poliției Municipiului Rădăuți.

La 24.11.2021, la ora 22.53, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că autoturismul VW Golf a fost observat circulând pe străzile din municipiul Rădăuți.

Având în vedere sesizarea, patrula BOP din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a deplasat pe strada Mihai Viteazu, unde a identificat autoturismul parcat, iar apelantul a indicat o persoană de sex masculin ce a condus autoturismul și a încercat să se sustragă, fiind interceptată în fața unui bloc. Bărbatul a fost legitimat în persoana lui Vasile B., din municipiul Rădăuți, după care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți pentru continuarea cercetărilor.

La efectuarea controlului corporal, asupra lui Vasile B. a fost identificată cheia autoturismului VW Golf.

În cauză au fost audiați 3 martori, care au relatat faptul că autoturismul a fost condus de către Vasile B. pe mai multe străzi din municipiul Rădăuți, iar la un moment dat, Vasile B. și-a dat seama că este urmărit și a încercat să se sustragă.

Fiind interogată bazele de date ale Poliției Române, s-a descoperit că Vasile B. figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că Vasile B. nu a consumat băuturi alcoolice.

În continuare, s-au continuat cercetările față de individ cu privire la săvârșirea infracțiunii de „furt” și întocmirea unui nou dosar pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu permisul suspendat”.

Vasile B. a fost audiat în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată, acesta fiind reținut pentru o perioadă de cel mult 24 de ore.

La nivelul Poliției Municipiului Rădăuți s-a constituit o escortă care l-a transportat și introdus pe suspectul Vasile B. în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Autoturismul VW Golf a fost predat persoanei vătămate, Alexandru B..

Vasile B. a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor impuse pe timpul stării de alertă privind deplasarea și pentru neportul măștii de protecție conform Legii 55/2020. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here