FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 02.09.2020, ora 18.47, Secția de Poliție Rurală 5 Dărmănești a fost sesizată prin 112 de către o femeie din satul Humoreni, comuna Comănești, despre faptul că un bărbat, de 35 ani, din aceeași localitate, a dat foc la imobilul proprietate personală.

Un localnic deține pe raza localității Humoreni două imobile care sunt situate în aceeași curte, la distanță de aproximativ 3 – 4 metri una de cealaltă. Într-unul din imobile locuiește singur fiul acestuia.

În ziua de 02.09.2020, în jurul orei 18.30, bărbatul de 35 de ani a fost văzut de către sora sa, la domiciliu, fiind într-o stare avansată de ebrietate, acesta părăsind domiciliul și îndreptându-se grăbit către dealul aflat în proximitatea locuinței. Imediat apelanta a observat un nor de fum care ieșea din imobilul în care locuiește fratele său, imobil distrus prin incendiere la data de 06.08.2020 și a apelat la 112.

La fața locului s-a deplasat un detașament din cadrul ISU Suceava și pompierii voluntari din cadrul Primăriei Comănești. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 10 min, fiind incendiat numai patul ce se afla în locuință.

Individul a părăsit locul faptei până la sosirea echipajului de poliție.

Valoarea prejudiciului creat prin incendiere a fost estimat de către proprietar la aproximativ 150 de lei.

Totodată vecinele acestuia, au declarat verbal faptul că la data de 31.08.2020, la ora 17.00, în timp ce se aflau pe drumul public din localitatea Humoreni, s-au întâlnit cu bărbatul de 35 de ani, care le-a amenințat cu incendierea locuințelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere prin incendiere” și „amenințare”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here