More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un nou scandal de proporții la Spitalul Județean Suceava. Amanta doctorului Roberto Haret a ajuns noaptea trecută la UPU după ce medicul a bătut-o într-o garsonieră din municipiul Suceava

  Un nou scandal de proporții la Spitalul Județean Suceava. Reputatul medic cardiolog intervenționist Roberto Haret a trebuit să dea noaptea trecută cu subsemnatul după ce o tânără l-a acuzat de violență.

  Conform informațiilor obținute de reporterii cotidianului online Glasul Sucevei, noaptea trecută, în jurul orei 02.30, Mihaela Teodora Radu, de 29 de ani, din județul Tulcea, a sunat la 112 și a reclamat că a fost bătută într-o garsonieră din municipiul Suceava de către medicul Roberto Haret, în vârstă de 49 de ani.

  Tânăra a fost preluată de  o ambulanță și transportată la secția UPU Suceava, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

  Se pare că între cei doi ar exista o relație amoroasă, dezvoltată din perioada în care doctorul Roberto Haret lucra la Spitalul Județean Constanța. Trebuie menționat că medicul sucevean este căsătorit.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru violență în familie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles

  1 Comment