More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un muncitor a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu un buștean în cap într-o pădure din Râșca

  La 19.04.2021, la ora 10.37, Secția de Poliție Rurală 1 Vadu Moldovei a fost sesizată prin 112 de către Constantin R., din comuna Râşca, cu privire la faptul că Constantin A., de 56 ani, din aceeași localitate, a suferit leziuni în zona capului ca urmare a unui accident produs în pădurea OS Râşca.

  La 19.04.2021, în jurul orei 09.00, în timp ce efectua lucrări de exploatare forestieră în pădurea administrată de OS Râşca, pe raza cantonului silvic Tocilei, în extravilanul satului Dumbrăveni, comuna Râşca, pe drumul forestier Litu, Constantin R., angajat la SC Lorenmar SRL Râşca ca TAF – ist, manevrând utilajul pentru extracţia unui buştean esenţă răşinoase, legat de utilaj, la efectuarea unei manevre a prins sub lama TAF-ului trunchiul care în balans l-a acroşat pe Constantin A., angajat ca muncitor necalificat la aceeaşi societate, în zona feţei, provocându-i leziuni şi care a rămas în stare de inconştienţă.

  La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul SAJ Suceava care i-a acordat îngrijiri medicale şi care l-a preluat pe Constantin A. pentru a-l transporta la Spitalul municipal Fălticeni. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost intubată și diagnosticată cu „politraumatism prin strivire”, fiind internată la Secția ATI.

  Din primele verificări a rezultat faptul că persoana accidentată nu purta echipament de protecţie corespunzător, respectiv cască.

  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles