FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 02.07.2020, în jurul orelor 17.05, în timp ce conducea motocicleta fără a avea plăcuţe de înmatriculare/înregistrare, pe DJ 177 A din localitatea Stulpicani, într-o curbă la dreapta un bărbat de 43 ani din comuna Stulpicani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în şanţul din partea stângă a drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 43 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Motociclistul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 43 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar moticiclul este radiat din circulaţie din Italia de la data de 27.03.2014.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluţionat procedural.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here