More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un lider al PNL Vrancea a picat Bacalaureatul. Daniel Moroșanu a obținut nota 3,60 la Limba și Literatura Română (POLITICĂ)

  Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, ar fi picat examenul de bacalaureat pe care l-a susţinut la Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra în această sesiune.

  Informaţia a circulat reţelele de socializare, pentru că începând din acest an, numele persoanelor care au dat Bacalaureatul au fost anonimizate.

  Moroşanu, unul din liderii PNL Vrancea, ar fi obţinut nota 3,60 la Limba şi Literatura Română, adică exact la acel domeniu la care Moroşanu a spus că s-a pregătit mult şi a făcut inclusiv meditaţii.

  Prim vicepreşedintele PNL Vrancea s-a descurcat mai bine la Istorie şi Geografie. La Istorie a luat nota 7,55 iar la Geografie a luat nota 8,65, conform monitoruldevrancea.ro. Moroşanu a dat BAC-ul la vârsta de 42 de ani.

  Politicianul va depune contestaţie pentru a obţine notă de trecere.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles