FOTO Ilustrativ

La 20.07.2021, la ora 20.05, lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați prin 112 de Anișoara C., din orașul Uricani, județul Hunedoara, cu privire la faptul că nepotul său, Mugurel Cocriș, de 42 ani, din comuna Ostra, provoacă scandal la domiciliu cu părinții săi.

Mugurel Cocriș locuiește în comuna Ostra, în aceeași curte cu părinții săi, dar în imobile separate, nu este căsătorit și consumă în mod frecvent băuturi alcoolice.

La data de 20.07.2021, în jurul orelor amiezii, acesta a revenit de la muncă și a plecat în sat unde a consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 19.00, s-a întors la domiciliu și pe motiv că mâncarea gătită de mama sa nu este bună, a început să îi adreseze acesteia cuvinte și expresii jignitoare și l-a lovit pe tatăl său Ilie C., de 75 ani, localnic, cu pumnii în zona capului.

Ilie C. nu a solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței și nu a dorit să fie examinat din punct de vedere medico-legal, neavând urme vizibile de violență.

Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 20.07.2021, pe o perioadă de 5 zile, agresorul să respecte următoarele măsuri de protecție: să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de părinții săi. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here