More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un interlop din clanul Corduneanu s-a supărat pentru că i s-a cerut să plătească intrarea la piscină: „Bag 20 de cuțite în tine” (NAȚIONAL)

  Interlopul ieşean Bogdan Corduneanu este cercetat sub control judiciar pentru port ilegal de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce a făcut scandal, acum câteva zile, la piscina Tiki Village din Iaşi.

  Bogdan Corduneanu a comis fapta în dimineaţa zilei de 12 iulie, la ora 3.00, atunci când pleca de la localul Tiki Village. Interlopul participase alături de soţie şi fratele său, Florinel, la un concert susţinut de Dan Ciotoi şi, la ieşire, i-a reproşat unuia dintre reprezentanţii unităţii că i-a cerut bani pe bilet atunci când a intrat la concert.

  În timpul scandalului, Corduneanu a scos un briceag, de faţă cu zeci de persoane, şi l-a ameninţat pe reprezentantul Tiki Village că îl va înjunghia „de 20 de ori”.

  Interlopul a fost calmat în cele din urmă de fratele său şi a plecat acasă, fiind chemat ulterior la Poliţie.

  „Consider că probele care însoţesc acuzaţiile sunt irelevante. În imaginile de pe camerele video nu se distinge exact dacă a fost sau nu folosit vreun cuţit. Mai mult decât atât, este vorba despre o sesizare din oficiu. Nu a fost formulată nicio plângere de către persoana vătămată. Sunt convins ca nevinovăţia clientului meu va fi dovedită”, a declarat Răzvan Huţanu, avocatul lui Corduneanu.

  Sursa: Adevărul     

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles