More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un instructor de zbor s-a prăbușit cu parapanta la Dărmănești

  La 08.07.2020, ora 20.45, Secția 5 Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată prin 112 de către un cetățean, din municipiul Suceava, despre faptul că un instructor de zbor, de 30 ani, din municipiul Suceava, a căzut cu parapanta în extravilanul localității Pătrăuți și s-a accidentat.

  Din primele verificări s-a stabilit că victima este instructor de zbor la Școala de zbor „Cumulus” Suceava.

  În 08.07.2020 acesta s-a lansat de pe dealul denumit populat Varniță Pătrăuți. După lansare, un coleg a păstratat legătura online cu instructorul de zbor, care a rămas în zona de lansare. Astfel, bărbatul, ajungand cu parapanta deasupra extravilan Pătruți în zona imaș, din cauze ce urmează a fi stabilite ulterior, s-a dezechilibrat și a căzut, izbindu-se de sol. Colegul său a sunat la 112 solicitând ambulanța.

  La fața locului s-a deplasat ambulanță din cadrul UPU Suceava, care a preluat pacientul și l-au transportat la UPU Suceava.

  La fața locului s-a deplasat procuror din cadrul Curții de Apel Suceava, care a preluat cazul.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles