More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un individ a depus plângere împotriva angajatului unei stații peco din Vicovu de Sus. Cel din urmă l-ar fi împins pe reclamant, pentru că și-a parcat duba în fața ușii de acces

  La data de 18 septembrie 2023, în jurul orei 01.00, un bărbat din orașul Vicovu de Sus a sunat la 112 și a sesizat faptul că în timp ce se afla în stația peco Eurotehnic, din localitatea de domiciliu, a fost împins de un angajat al acestei societăți.

  În acea seară, reclamantul se afla împreună cu un prieten, cu o autoutilitară marca Iveco Daily în parcarea din incinta stației peco.

  La un moment dat, un angajat al stației peco le-a solicitat acestora să mute autoutilitara din fața ușii de acces în magazin. Persoana vătămată s-a enervat, astfel că între cei doi au avut loc unele discuții contradictorii. La un moment dat, angajatul benzinăriei l-ar fi împins cu mâinile de piept pe reclamant.

  Apelantul a depus plângere împotriva angajatului stației peco.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles