FOTO Ilustrativ

La 21.07.2021, organele de poliție din cadrul Secției de poliție Burdujeni au fost sesizate prin 112 despre faptul că la un apartament se aude scandal. Din verificările efectuate s-a stabilit  faptul că Angela U., din municipiul Suceava, are o relație de concubinaj cu Corneliu Tudosă, în prezent cei doi având un copil minor în vârstă de o lună. Corneliu Tudosă are dintr-o relație anterioară o fată de 17 ani care locuiește la aceeași adresă, iar în luna septembrie 2020 a fost eliberat din penitenciar. În seara zilei de 21.07.2021, în jurul orei 19.00, fiind la domiciliu împreună cu concubina  lui și alți doi prieteni de familie, Corneliu Tudosă a consumat băuturi alcoolice, după care a devenit agresiv fizic și verbal cu Angela U..

Fiind completat formularul de evaluare a riscului  a reieșit un risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de Corneliu Tudosă.

Întrucât a amenințat cu acte de violență Corneliu Tudosă a fost internat la Spitalul Județean Suceava – Secția de Neuropsihiatrie.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de violență în familie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here