FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 8 iulie 2022, Constantin I. a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis de conducere. El a fost introdus în Arestul IPJ Suceava. Individul din zona Dornelor și-a făcut un obicei de a se urca la volan, fără a avea permis de conducere.

La data de 25 mai 2022, el a fost identificat în trafic, pe raza comunei Dorna Candrenilor, de către un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Passat având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat începând cu data de 19 mai a.c..

La data de 31 mai 2022, Constantin I. a fost identificat în trafic, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, de către un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Passat, având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat.

La data de 7 iulie a.c., individul a fost identificat în trafic, pe raza municipiului Vatra Dornei, de către un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Passat având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here