More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un copil de 8 ani a fost omorât de propriul tată. Cadavrul micuțului a fost abandonat în mașina criminalului (NAȚIONAL)

  A fost prins tatăl care și-a ucis fiul de 8 ani, la Cluj, și l-a abandonat în mașină. Bărbatul a fost descoperit în localitatea Filea de Jos, a încercat să se sinucidă când a văzut polițiștii.

  Tatăl căutat de Poliție, suspect că și-a ucis fiul de 8 ani și l-a lăsat în mașină, în Cluj, a fost găsit marți seara, la mică distanță de locul unde a fost descoperită de dimineață mașina. Băiețelul a fost găsit fără viață, la trei zile după ce mama sa a anunțat că e dispărut.

  Din primele informații, în momentul în care a fost încolțit de polițiști, bărbatul a încercat să-și taie venele. A fost salvat și a fost preluat de o ambulanță și e transportat la UPU Cluj.

  Takacs Gyorgy, băiețelul de 8 ani dat dispărut în Cluj de mama lui, în urmă cu trei zile, a fost găsit mort. Trupul micuțului era pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita.

  Poliția a fost sesizată de mama băiatului, după ce femeia nu a mai putut lua legătura cu fiul ei încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său. Părinții lui Takacs Gyorgy sunt divorțați de un an, iar copilul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria.

  Copilul era la tată de la începutul lunii, iar sâmbătă seara, când l-a cerut înapoi, tatal i-a spus că este mult prea târziu.

  „La data de 28 iulie a.c., minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit”, a mai anunțat Poliția.

  Sursa: Observator News

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles