More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un cercetător de 28 de ani din Vatra Dornei a murit pe masa de operație după ce a suferit o banală accidentare la cot în timpul unui meci de fotbal

  La data de 15 martie 2023, la ora 15.10, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată des către reprezentații Spitalului Municipal Vatra Dornei despre faptul că un pacient, în vârstă de 28 de ani, a decedat în timpul actului medical.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că, la data de 8 martie a.c., Valeriu Stoilov, de 28 de ani, din județul Neamț, a mers la secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Vatra Dornei deoarece s-a lovit la una din mâini în timpul unui meci de fotbal.

  Deoarece s-a stabilit că tânărul are nevoie de o intervenție chirurgicală, astfel că, la data de 15 martie 2023, a fost introdus în blocul operator, însă după administrarea anestezicului, pacientul a intrat în stop cardio – respirator.

  În ciuda manevrelor de resuscitare, la ora 10.10 s-a declarat decesul.

  S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

  Valeriu Stoilov era cercetător la Centrul de Economie Montană „CE-MONT” Vatra Dornei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles