Ritmic Suceava

La 06.07.2020, ora 23.40, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în zona Tărnicioara din comuna Ostra, a avut loc un accident de circulație, iar un autoturism s-a răsturnat.

Din cercetări s-a stabilit că pe drumul județean 177A din comuna Ostra, în zona satului Tărnicioara, un tânăr, de 24 ani, din comuna Stulpicani, conducea pe direcția Ostra – Frasin autoturismul Audi, iar într-o curbă fără vizibilitate la stânga, a fost acroșat în partea laterală stânga de un autoturism ce venea din sensul opus, al cărui conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mai parcurs 20 de metri, a intrat pe sensul opus, răsturnându-se apoi în albia pârâului Tărnicioara.

Tânărul de 24 de ani s-a deplasat la autoturismul avariat căzut în albia râului, marca BMW, și a constatat că nu mai era nici o persoană la fața locului, conducătorul acestui autoturism reușind să părăsească locul faptei.

Imediat după sosirea echipajului de poliție la fața locului s-a prezentat un tânăr, de 19 ani, din comuna Ostra, care nu posedă permis de conducere și a declarat că autoturismul căzut în albia râului este al lui, nu este înmatriculat, dar nu știe cine l-a condus fiindu-i luat fără drept din curtea locuinței în timp ce el dormea în casă. Acesta a declarat că a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheile în contact.    

Tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul conducătorului auto de 24 de ani a fost negativ.

La fața locului s-au deplasat și pompierii militari din Gura Humorului care au verificat albia râului în zona mașinii avariat,e constatând că nu erau alte persoane sau bunuri.  

În cauză sunt efectuate verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a se dispune măsurile procedurale care se impun, cercetările fiind continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției orașului Frasin cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here